Nieuws Kempen IRRM en Hermans Heftrucks genomineerd voor OBD Award

IRRM en Hermans Heftrucks genomineerd voor OBD Award

IRRM en Hermans Heftrucks genomineerd voor OBD Award

Hermans HeftrucksVoor het eerst werden na afloop van de Voka Open Bedrijvendag awards uitgereikt aan bedrijven die binnen hun provincie de origineelste en efficiëntste aanpak toonden. Voor de provincie Antwerpen waren IRRM in Geel en Hermans Heftrucks uit Rijkevorsel genomineerd, naast Pringles The Kellogg Company uit Mechelen. De award zelf was voor IRRM maar bij Hermans Heftrucks (foto) waren ze niet minder blij met alleen al de nominatie.

Bedrijven werden beoordeeld op hun communicatiecampagne, op hun creatieve aanpak, op de interactie tijdens het bedrijfsbezoek en op de interne betrokkenheid van de collega’s. Het was voor de jury ook belangrijk dat Open Bedrijvendag zoveel mogelijk een normale werkdag binnen het bedrijf evenaarde: iedereen op post, alle machines in werking, enz.

Voor de provincie Antwerpen ging het IRRM uiteindelijk met de award aan de haal. “Op Open Bedrijvendag hebben zij op een zeer originele manier belangrijke en ingewikkelde wetenschappelijke meetmaterie uitgelegd aan jong en oud. Je kon er zelfs in een opblaasbare replica van een menselijke darm wandelen”, aldus het juryrapport.

Kers op de taart
“Voor ons was de nominatie de kers op de taart voor een meer dan geslaagde Open Bedrijvendag”, zegt Ron van der Flaas van Hermans Heftrucks. “Ook al namen we de award niet mee naar Rijkevorsel, toch zijn we fier om als Kempense KMO tussen namen als Pringles en de Europese Commissie JRC IRMM te staan.”

De nominatie kwam er niet zomaar. Op 4 oktober stond het hele team van Hermans Heftrucks klaar om de 2.706 bezoekers wegwijs te maken in de wereld van heftrucks, hoogwerkers, verreikers enz. Bezoekers konden 40m de lucht in met een hoogwerker, zelf hun rijkunsten testen met een elektrische transpallet, een heftruck besturen in een levensechte Toyota heftrucksimulator en nog veel meer.

In een korte aftermovie kan je de dag bij Hermans Heftrucks herbeleven.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer