Nieuws Kempen IVD als eerste naar nieuwe KMO-zone Looi

IVD als eerste naar nieuwe KMO-zone Looi

IVD als eerste naar nieuwe KMO-zone Looi

ivd isolatie en chapewerkenIvo Van Dooren Isolatie en Chapewerken heeft zijn intrek genomen in het nieuwe bedrijfsgebouw aan Vroente in Rijkevorsel. Het familiebedrijf is meteen ook de eerste onderneming die zich vestigt op de nieuwe bedrijvenzone Looi, die in totaal 6 ha groot is. “Op onze vorige locatie aan de Bavelstraat waren we uitgegroeid”, zegt Winny de Nijs van IVD.

Het bedrijf in isolatie en chapewerken kocht een perceel van 4000 m2 waarop het een hal bouwde van 1200 m2. Daarin is plaats voor kantoren en een magazijn dat ook onderdak biedt aan vier vrachtwagens. Buiten is ruimte voor zandopslag en cementsilo’s.

“Onze vroegere locatie lag in een woonzone en was veel te klein geworden”, aldus zaakvoerster Winny de Nijs. “Al tien jaar vroegen we de gemeente naar industriegrond. Wanneer deze nieuwe IOK-zone zich aandiende, hebben we niet geaarzeld.”

Amper personeel vinden
Ivo Van Dooren Isolatie en Chapewerken is een echt familiebedrijf dat 27 jaar geleden werd opgericht en waarin intussen ook de twee kinderen van Ivo en Winny, zo ook hun schoondochter en schoonzoon actief zijn. In totaal stelt de onderneming twaalf mensen te werk. Maar dat zouden er meer kunnen zijn. “Het grote probleem is goede werklui te vinden”, aldus de bedrijfsleiding. “Chapper is een knelpuntberoep. Moesten we meer goede mensen vinden, dan konden we meer werven aannemen. Onze planning zit nu al goed vol tot aan de bouwvakantie.”

De onderneming is actief in heel de provincie Antwerpen en een aantal aanpalende gebieden in de omliggende provincies. “We staan bekend om onze kwalitatieve afwerking en de correcte afspraken met de klanten”, besluit de zaakvoerster.

Begin april vindt voor de klanten de openingsreceptie voor de nieuwbouw plaats.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer