Nieuws Kempen Jaarevent Ondernemend Beerse komt eraan

Jaarevent Ondernemend Beerse komt eraan

Jaarevent Ondernemend Beerse komt eraan

Ondernemend Beerse zit in de laatste rechte lijn naar zijn jaarevent dat plaatsvindt op 15 november.

Ondernemend Beerse wil ervoor zorgen dat de ondernemers in de streek elkaar leren kennen, vanuit de idee: pas wanneer je weet wie wat doet, kan je ook samen zaken doen.

Het jaarevent past uiteraard perfect in die filosofie.

Het programma belooft alvast enkele inspirerende sprekers, zoals

Koen Van den Brande, die voorzitter is van VOKA LOKAAL Midden Kempen en met zijn bedrijf ENKO actief is in duurzame ontwikkelingen. Ook Annelies Boecxstaens is te gast. Zij is expert leiderschap bij ETION en komt vertellen over wat het inhoudt om leider te zijn. Yves geboers, voorzitter van  Unizo Provincie Antwerpen en mede-eigenaar en zaakvoerder van Gebo Geo Energie Systemen, is ook een van de genodigden. Hij vertelt over zijn doel om ondernemers te versterken en de passie voor ondernemen aan te wakkeren.

Moderator van de gesprekken is Werner Loots, actief bij Mediahuis en daar onder andere verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van Made In.

Het jaarevent van Ondernemend Beerse vindt  plaats op vrijdag 15 november vanaf 19u bij Bouwmarkt Paul Roefs.

Inschrijven kan nog tot 11 november, via deze link.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.