Nieuws Kempen Jardin d’Amis verhuist van Lichtaart naar Herenthout

Jardin d’Amis verhuist van Lichtaart naar Herenthout

Jardin d’Amis verhuist van Lichtaart naar Herenthout

HERENTHOUT/LICHTAART – Het feelgood-belevenisrestaurant Jardin d’Amis in de feesttent naast de grote vijver op het domein van de Ark van Noë in Lichtaart was een groot succes. De organisatoren keren terug, maar zetten hun pop-up deze keer op in Herenthout.

Jardin d’Amis was een idee van Wout Janssen van Ark van Noë en cateraars Mario Delarbre (Delarbre Culinair) en Jan Tobben (Just Cooking) nadat ze vele feesten zagen verdwijnen door toedoen van het coronavirus.

“Je kan perfect samen met je bubbel komen genieten en proeven van onze wereldse, maar toch herkenbare smaken. Onze gerechten zijn namelijk ideaal om te delen, of je kan ook gewoon alles zelf opeten.”

De eerste editie in Lichtaart was een groot succes, en ook nu zijn al een paar momenten volzet. Wie dus in Herenthout wil passeren, zal snel moeten zijn. Door de coronamaatregelen zijn de plaatsen namelijk beperkt. Een tafeltje reserveer je bij het team van Just Cooking.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.