Nieuws Kempen Jef Lembrechts (Vanhout) nieuwe voorzitter Confederatie Bouw

Jef Lembrechts (Vanhout) nieuwe voorzitter Confederatie Bouw

Jef Lembrechts (Vanhout) nieuwe voorzitter Confederatie Bouw

jef-LembrechtsGedelegeerd bestuurder van bouwbedrijf Vanhout uit Geel Jef Lembrechts is de nieuwe algemeen voorzitter van de Vlaamse Confederatie Bouw (VCB). Hij volgt Christophe Maes op. Tot dusver was Lembrechts al voorzitter van de Confederatie Bouw Kempen en sinds 2011 ondervoorzitter van de VCB.

Lembrechts (62) heeft een diploma van burgerlijke bouwkundig ingenieur van de KULeuven en van licentiaat management van de Vlerick Management School. Sinds 1977 is hij in dienst bij Vanhout, dat sinds 1986 deel uitmaakt van de groep Besix. In 2004 werd hij gedelegeerd bestuurder bij Vanhout.

“Ik wil in de eerste plaats de aanpak van mijn voorgangers verder zetten”, zegt Jef Lembrechts. “Dat houdt een constructieve samenwerking in met de Vlaamse overheid, lobbyen op basis van goed onderbouwde dossiers en de Confederatie Bouw verder uitbouwen tot een kennisorganisatie.” Verder wil hij de organisatie en haar leden helpen om zich verder te ontwikkelen in een sterk gewijzigde context. Daaronder verstaat hij de scherpe concurrentie ook uit het buitenland, de verminderde investeringen vanuit de overheid, snel veranderende technologieën en de nieuwe bevoegdheden van de Vlaamse regering.

De VCB telt in Vlaanderen 9000 aangesloten aannemers.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer