Nieuws Kempen Jobdates in Kempense Lidl vestigingen

Jobdates in Kempense Lidl vestigingen

Jobdates in Kempense Lidl vestigingen

GEEL/HEIST-OP-DEN-BERG – Warenhuisketen Lidl zoekt bijkomend personeel voor zijn vestigingen in Geel en Heist-op-den-Berg. Daarvoor organiseert het twee zogenoemde ‘jobdates’. Geïnteresseerden krijgen in de vestiging informatie over de job en kunnen de leidinggevende al ontmoeten.

Lidl plant twee jobdates in de Kempen. Op donderdag 29 oktober in de vestiging in Heist-op-den-Berg en op dinsdag 3 november in de winkel(s) in Geel, telkens van 17u tot 21u. De warenhuisketen is in die regio namelijk op zoek naar bijkomende winkelbedienden en assistant store managers.

Tijdens zo’n jobdate krijgen kandidaten alles te horen over de job en maken ze kennis met hun -mogelijk- toekomstige leidinggevende. Normaal gezien hoort er ook een uitgebreide rondleiding doorheen de vestiging bij, maar dat is in de huidige coronasituatie niet mogelijk.

Deelnemen aan zo’n jobdate kan alleen op afspraak en de aanwezigen hebben al een eerste selectie doorlopen. Geïnteresseerden maken zich kenbaar door te sms’en naar een speciaal nummer. Lidl neemt kort daarna contact met hen op voor een kort telefonisch gesprek. Als dat gesprek positief verloopt, word je uitgenodigd voor de jobdag.

Over wat de aanleiding is voor de personeelsuitbreiding en over hoeveel aanwervingen het precies gaat, was Lidl niet bereikbaar voor commentaar.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio