Nieuws Kempen Johan Sleebus stapt in Limburgs interieurbedrijf

Johan Sleebus stapt in Limburgs interieurbedrijf

Johan Sleebus stapt in Limburgs interieurbedrijf

Johan Sleebus

Johan Sleebus

Johan Sleebus uit Mol is toegetreden tot het aandeelhouderschap van Schevenels Project Interieurs uit Houthalen. Sleebus is de voormalige CEO van ERIKS Group en kocht vorig jaar de schrijnwerkerijen K.W. Van Bladel in Ravels en K.W. Keukens-Woonrichting in Willebroek. Ook Rik Walraevens versterkt het aandeelhouderschap van het Limburgse interieurbedrijf.

Zaakvoerder Filip Dings: “We zijn zeer verheugd te kunnen aankondigen dat met deze versterking Schevenels Project Interieurs klaar is voor de volgende groeifase. De jongste jaren hebben we onze organisatie verder geprofessionaliseerd, met een duidelijke focus op meerwaardecreatie van een interieur voor alle gebruikers.” Zelf blijf hij aan boord als mede-aandeelhouder en algemeen directeur.

Zelfde parcours
“Wij 3 hebben elkaar echt gevonden in een ambitieus groeiscenario. Dit heeft waarschijnlijk alles te maken met een sterk vergelijkbaar parcours dat we individueel aflegden: vanuit ervaring in een familiebedrijf is ieder van ons doorgegroeid in een multinational. Toch kriebelde de zin om voor zelfstandig ondernemen te kiezen.”

Schevenels Project Interieurs ontwikkelde zich de afgelopen 50 jaar tot één van de marktleiders in de interieurbouw in België. Dagelijks realiseert Schevenels projecten voor internationale hotelketens, bekende retailers, grote zorginstellingen, maar ook voor de winkel, brasserie of het restaurant om de hoek.

In 2015 realiseerde een 40-tal medewerkers een jaaromzet van circa 6 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer