Nieuws Kempen Jong Voka Kempen is 10 jaar jong en viert vrijdag verjaardag

Jong Voka Kempen is 10 jaar jong en viert vrijdag verjaardag

Jong Voka Kempen is 10 jaar jong en viert vrijdag verjaardag

KEMPEN/RETIE – Jong Voka Kempen blaast dit jaar 10 kaarsjes uit, en dat wordt gevierd. Vrijdag staat het jaarlijkse “Jong Voka Chic” event in Retie daarom in het teken van die verjaardag. Inschrijven is nog mogelijk.

Jong Voka biedt aan jonge ondernemers een dynamisch netwerk om ervaringen uit te wisselen, open discussies te voeren en contacten te leggen die helpen in de uitbouw van hun persoonlijk ondernemersnetwerk. Daarbij wordt het nuttige altijd aan het aangename gekoppeld.

Doorheen de jaren is Jong Voka Kempen van 4 naar 10 events per jaar gegaan. Ook het ledenaantal groeide gestaag. In de laatste 5 jaar groeide Jong Voka Kempen van 279 naar 396 leden.

Het jaarlijkse event Jong Voka Chic is een afterwork-gebeuren in een leuke setting, ideaal om samen met collega’s het weekend in te zetten.

 “Voor jonge ondernemers is het niet altijd evident om een netwerk uit te bouwen in de bedrijfswereld”, vertelt Sofie Papen, voorzitster van Jong Voka Kempen. “Met Jong Voka verlagen we deze drempel door een toegankelijk platform aan te bieden dat is gebouwd op interessante content, netwerken en fun.”

Jong Voka Chic biedt dit jaar een all-in formule met een ‘Streetfood take-out Buffet’, cocktailbar, muziek en natuurlijk veel sfeer.

Het event vindt plaats op vrijdag 29 november vanaf 19u in feestzaal @Cabasse in Retie.

Via deze link vind je meer info over toegangsprijzen en kan je je inschrijven.

Mailen kan ook, naar: evi.heylen@voka.be

 

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Geel
Geel

Top 25 voor Glow uit Geel

Ellen Leysen van Glow ontving een Sugar Achievement Award van Royx Pro. Hiermee behoort het Geelse schoonheidssalon tot de 25 beste… Lees meer