Nieuws Kempen Jong Voka zoekt dit jaar geen groeier, maar een veerkrachtige onderneming

Jong Voka zoekt dit jaar geen groeier, maar een veerkrachtige onderneming

Jong Voka zoekt dit jaar geen groeier, maar een veerkrachtige onderneming

KEMPEN – Er is nog één dag om mee te stemmen voor de Kempense onderneming die in de bloemetjes gezet wordt tijdens de ‘Nacht van de Veerkracht’ Dat is de alternatieve versie die Jong Voka Kempen dit jaar heeft uitgewerkt voor haar jaarlijkse ‘Dag van de Groeier’. Dit jaar wordt op zoek gegaan naar een onderneming die met veel veerkracht is omgegaan met de coronacrisis.

“Dag van de Groeier maakt na 10 jaar uitzonderlijk plaats voor De Nacht van de Veerkracht. Exceptional times call for exceptional measures”, stelt Jong Voka, met een knipoog. Tijdens een avondactiviteit gaat Jong Voka Kempen voor één keer niet op zoek naar de sterkste groeier, maar naar de veerkrachtigste onderneming uit de Kempen. “We zoeken ondernemingen die veel veerkracht hebben getoond in tijden van overmacht’”, licht Yves Peeters toe van Jong Voka Kempen. “Daarbij gaat het om ondernemingen die zich tijdens de coronacrisis op de een of andere manier hebben aangepast om toch te kunnen doorgaan. Voorwaarde is wel dat de onderneming die je nomineert lid is van Voka en gevestigd is in de regio Kempen.”

Een jury houdt uit de inzendingen uiteindelijk 3 genomineerden over. “We weten dat iedereen enorm hard heeft gewerkt om zijn of haar onderneming draaiende te houden, een nominatie kan voor drie gelukkigen de kers op de taart zijn”, stelt Yves Peeters. “De drie genomineerden krijgen een plaats in de spotlights, zowel in de communicatie van het event vooraf, als letterlijk tijdens het event.”

De winnaar van de juryprijs ontvangt de “Mr./Mrs. Agile Award” en een gratis deelname aan Plato Kempen.

De Nacht van de Veerkracht vindt plaats op 15 oktober vanaf 18 uur in O.C. De Pit in Kasterlee en wordt gepresenteerd door RTV-hoofdredacteur Jeroen Verlooy. “Als key note speaker beloofden we een klepper van formaat. Comedian Arnout Van den Bossche behoort ongetwijfeld tot die categorie. Hij brengt voor ons zijn uiteenzetting “Burn-Out voor Beginners”, waarvoor hij inspiratie haalde uit zijn vorige leven in het bedrijfsleven. Wij kijken er alvast naar uit”, zegt een enthousiaste Yves Peeters.

Om mee te stemmen, klik je voor 18 september op deze link.

Om er zelf bij te zijn, klik je op de inschrijvingslink.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer