Nieuws Kempen Jonge ondernemers gaan samenwerken

Jonge ondernemers gaan samenwerken

Jonge ondernemers gaan samenwerken

Jong Voka Kempen, JCI Geel & Thals, VKW In crisistijden kunnen ondernemers  beter samenwerken. Dan brengen ze een sterker verhaal. De drie Kempense netwerken van jonge ondernemers, Jong Voka Kempen, JCI Gheel & Thals en de Kempense VKW Jongeren gaan daarom geregeld gemeenschappelijke activiteiten organiseren.

“Onze drie organisaties doen inspanningen om jonge ondernemers in de Kempen te verenigen en het ondernemerschap te stimuleren”, zegt Geert Schellekens, de voorzitter van Jong Voka Kempen. “Die raakpunten zijn de belangrijkste reden voor onze samenwerking.”

De drie organisaties behouden evenwel elk hun eigenheid maar zullen wél samen standpunten innemen, actief elkaars evenementen promoten en minstens één keer een gemeenschappelijke activiteit opzetten, zegt Carolien Willems van de Kempense VKW Jongeren.

Door de samenwerking zullen we de ervaringsuitwisseling onder de jonge ondernemers versterken, voegt Benny Lauwers van JCI Gheel & Thals daar nog aan toe.

Als eerste activiteit is voor 20 maart e.k. gekozen voor “Het moment van de jonge ondernemer” op de Thomas More campus in Turnhout.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.