Nieuws Kempen Jonge ondernemers slaan handen ineen

Jonge ondernemers slaan handen ineen

Jonge ondernemers slaan handen ineen

receptieJonge ondernemers hebben het niet altijd makkelijk. Ze worden geregeld met onverwachte uitdagingen geconfronteerd. De drie Kempense netwerken die jonge ondernemers verzamelen hebben daarom besloten om de krachten te bundelen. Samen kunnen we nog meer doen dan afzonderlijk, heet het. Woensdag wordt een eerste gemeenschappelijke activiteit opgezet.

Jong Voka Kempen, de VKW Jongeren Kempen en JCI Gheel & Thals slaan de handen ineen. “Wij hebben als jonge ondernemers heel wat raakpunten”, zegt Geert Schellekens van Jong Voka Kempen. “Die raakpunten zijn de voornaamste reden voor de samenwerking. We behouden elk onze eigenheid maar zullen actief elkaars evenementen promoten en minstens een keer per werkjaar een gezamenlijke activiteit organiseren. Door de samenwerking hopen we de ervaringsuitwisselingen onder jonge ondernemers nog te verbeteren en de stem van de jonge ondernemer in de regio nog luider te laten klinken.”

Woensdag e.k. zal de eerste gezamenlijke activiteit plaats vinden op de Thomas More campus in Turnhout. “Vier jonge ondernemers zullen er in korte sessies van 15 minuten hun visie geven op belangrijke topics voor jonge  bedrijfsleiders. Na de sessies krijgen de aanwezigen de kans om  met de spreker een contact te leggen. Als naam voor de activiteit kozen we voor “Het moment.” Het is immers een niet te missen avond.”

De avond begint om 18 u met broodjes.

De vier sprekers:

*Annick Van Rossem, professor aan de HUB, de Koninklijke Militaire School en de KU Leuven: over generatie Y.

*Daniëlle van Wesenbeeck, zaakvoerster van MasterMail: de drie fases van het ondernemerschap.

*Ivo Willems, commercieel directeur bij Auto’s Cardoen: over netwerken.

*Jean-Paul Nauwelaers: over zelfsturend teamwork.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.