Nieuws Kempen Jonge ondernemers treffen elkaar eindelijk weer op netwerkevent

Jonge ondernemers treffen elkaar eindelijk weer op netwerkevent

Jonge ondernemers treffen elkaar eindelijk weer op netwerkevent

Jong Voka Kempen organiseert op dinsdag 18 mei haar eerste fysieke event: de Stamgasten. Dit  gaat door in de tuin van de Priorij van Corsendonk, waar 50 gasten aanwezig kunnen zijn. Drie sprekers vertellen er informeel hun ondernemersverhaal, en hoe ze het afgelopen coronajaar beleefd hebben. Het is geleden van oktober 2020 dat Jong Voka nog jonge ondernemers en high potentials fysiek konden samenbrengen.

“Normaal gezien organiseert Jong Voka zo’n 10 evenementen per jaar. De afgelopen maanden is dat helaas altijd online geweest”, vertelt Bieke Buyens, bestuurslid van Jong Voka Kempen. “Gezien de versoepelingen van de coronamaatregelen, is het eindelijk weer een goed moment om samen te komen. We hebben natuurlijk restricties, zoals maximum 50 gasten en inachtname van de 1,5 meter afstand. Maar bovenal zijn we allemaal heel blij dat we terug mogen buitenkomen.”

Het team van Jong Voka Kempen hoopt dat dit event het startschot is van een reeks van events. “De Stamgasten is een jaarlijks terugkerend concept, waarbij er drie sprekers heel casual hun verhaal doen, zonder beamer of presentatie, maar heel puur en echt. Normaal doen we dit letterlijk tussen pot en punt op café, en kunnen deelnemers heel informeel netwerken.” Hoewel het dit jaar nog even anders is, hebben de organisatoren het informele toch trachten door te trekken. “We hebben buiten aan de priorij van Corsendonk een grote, mooie tent geplaatst met tafels.”

Drie sprekers komen er hun verhaal vertellen. “We hebben er deels voor gekozen om corona er in te betrekken, omdat de impact op ondernemers enorm was. Stijn Vankerckhoven van Medimundi komt er vertellen over hoe een crisissituatie een opportuniteit werd. Jan-Felix Nédée, operationeel verantwoordelijke van Corsendonk Hotels deelt zijn ervaring binnen de horeca-sector, en ook Bouwvrouw van het Jaar Charlotte Fleerackers komt praten over haar visie op ondernemerschap.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer