Nieuws Kempen Juhla Interior neemt intrek in groter Herentals pand

Juhla Interior neemt intrek in groter Herentals pand

Foto: Juhla Interior

Juhla Interior neemt intrek in groter Herentals pand

HERENTALS – Juhla Interior heeft haar intrek genomen in een groter pand aan de Sint-Jobstraat in Herentals. Vooral de winkel is fors vergroot waardoor bezielers Dorien Boven en Laura Wuyts de invulling van hun projecten nog visueler kunnen voorstellen.

Juhla Interior is verhuisd van Bovenrij in het centrum van Herentals naar Sint-Jobstraat 155, net buiten de Herentalse ring. “Wij zaten inderdaad eerst in Bovenrij in een kleiner pand”, vertelt Dorien Boven. “Sinds maandag is onze verhuis een feit maar een feestelijke opening staat pas in maart gepland. Eerst willen we nog de puntjes op de i zetten in het nieuwe pand.”

“Aan ons concept is alvast niets gewijzigd”, aldus nog Dorien Boven. “Wij maken nog steeds interieurontwerpen. De invulling van onze projecten wordt nu evenwel een stuk visueler of praktischer.  In onze grotere winkel kunnen we aan de vraag van onze klanten om bijvoorbeeld het meubilair te kunnen zien, tegemoetkomen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.