Foto: JumpSky

JumpSky Groep investeert 3 miljoen euro in Geelse Lissenvijver

GEEL – Sport- en recreatiedomein Lissenvijver is eind 2021 overgenomen door de JumpSky Groep en nu investeert de nieuwe eigenaar drie miljoen euro in Geel.

JumpSky opende in 2016 het allereerste trampolinepark van België in Lochristi. Sindsdien opende de groep ook nieuwe vestigingen in Gent, Aalst en Eeklo. JumpSky investeerde bovendien in allerhande vastgoed en bedrijfsovernames. Het domein Lissenvijver is een nieuw hoofdstuk in het succesvolle verhaal van de sport en recreatiespeler.

Enorm potentieel

“Toen we het domein Lissenvijver eind 2021 aangeboden kregen, hebben we niet getwijfeld om een bezoek in te plannen”, zegt Bert Vander Sype, zaakvoerder van de JumpSky Groep. “Eenmaal ter plaatse waren we meteen in de ban van de prachtige natuur en het enorme potentieel dat het 180 000 m2 domein te bieden heeft” beaamt Bram Vander Sype. Samen met Jeroen Smet zijn de broers Vander Sype actief als zaakvoerder van de JumpSky Groep. Op het domein kan je tal van in- en outdoor activiteiten beoefenen. Deze activiteiten zijn geschikt voor bedrijven, scholen, groepen en gezinnen. Zo is er survival, een hoogteparcours, paintball, lasershoot, mountainbike, schaatsen, skiën, minigolf, cocktailgames en last but not least een JumpSky inflatable park.

Hedendaagse normen

“De gebouwen, technieken en installaties waren duidelijk aan vernieuwing toe. We zijn erin geslaagd om de infrastructuur aan te passen naar hedendaagse normen maar tegelijkertijd de charme van het domein te bewaren” geeft Jeroen Smet aan, die verantwoordelijk is voor de algemene werken. “Er zijn warmtepompen geplaatst, een ventilatiesysteem, betere isolatie, zonnepanelen, nieuwe leidingen, waterrecuperatie en noem maar op. Allemaal ingrepen die op termijn goed zullen zijn voor onze portemonnee, maar ook voor mens en natuur”.

Paasevent

Wegens de laatste fase van de werken is het domein nog niet volledig open maar tijdens de paasvakantie wordt het inflatable park wel al opengesteld voor publiek. Het inflatable park is één groot springkasteel voor jong en oud. Een toegangsticket kost 12,5 euro per uur springen online en 13,5 euro aan de kassa. Een paar JumpSky antislip sokken kost 2 euro. Klanten die JumpSky sokken meebrengen van een vorig bezoek, hoeven er niet opnieuw aan te kopen. Reserveren is absoluut aangeraden, dit is goedkoper, gaat vlotter aan het onthaal en je bent zeker van je plaats.

De Lissenvijver website wordt momenteel vernieuwd, reserveren voor het JumpSky paasevent kan wel al via de website van JumpSky