Jürgen Ingels en PMV stappen in Self

Techondernemer en durfkapitalist Jürgen Ingels en de Vlaamse investeringsmaatschappij PMV investeren in het huidverzorgingslabel Self van de Geelse onderneemster Isabelle Ulenaers. De participatie moet de groei van het bedrijf ondersteunen.

Isabelle Ulenaers ging in 2017 van start en vervulde daarmee haar ondernemersdroom. Ze ontwikkelde een lijn met toegankelijke verzorgingsproducten voor zelfs de meest gevoelige huidtypes die vrij zijn van parabenen, kunstmatige geuren en chemische bestanddelen.

Tv-programma
Om de productie bij te kunnen benen en verder te groeien was extra kapitaal nodig. In dat verband nam ze deel aan het Vier-programma De Leeuwenkuil. “De deal die ik in het tv-programma sloot, sprong af”, vertelt de Geelse onderneemster. “Het programma leidde tot heel wat interessante contacten en nieuwe potentiële investeerders. Met PMV en Jürgen Ingels heb ik uiteindelijk investeerders gevonden in wie ik het volste vertrouwen heb. Hun steun en motivatie geven me zin om erin te vliegen.”

“Het product, het verhaal en de ambitie van Isabelle om een plaats te veroveren in de skin care-wereld hebben ons overtuigd om mee in het bedrijf te stappen. Samen met haar willen we de komende periode het bedrijf verder doen groeien”, zegt hoofd risicokapitaal Roald Borré van PMV.

PMV financiert beloftevolle bedrijven van bij de start tot en met de groei en internationalisering via het verstrekken van kapitaal, leningen en waarborgen. De organisatie beschikt over een portfolio met 1,2 miljard euro in beheer.