Nieuws Kempen Just Cooking serveert sterrenmenu van De Pastorie

Just Cooking serveert sterrenmenu van De Pastorie

Just Cooking serveert sterrenmenu van De Pastorie

Carl Wens (links) en Jan Tobben.

Carl Wens (links) en Jan Tobben.

Wie het degustatiemenu van restaurant De Pastorie (1 Michelinster) wil uitproberen, hoeft daarvoor niet meer naar de sterrenzaak in het centrum van Lichtaart. Cateringbedrijf Just Cooking uit Herentals brengt het voortaan ook naar je thuis of naar je feest. Chef Carl Wens van De Pastorie en zaakvoerder Jan Tobben van Just Cooking gooiden het daarvoor op een akkoord.

“Ik heb vier jaar bij Carl in De Pastorie gewerkt. Zo kennen we mekaar goed”, legt Jan Tobben uit. “Maandelijks wisselt Carl zijn degustatiemenu en wij nemen dat mee in een cateringformule. Onze versie is een iets versimpelde uitgave omdat we met het logistieke gegeven zitten maar de borden dragen het signatuur van Carl. Onze chefs bereiden de gerechten naar zijn voorbeeld.”

Prijs op sterrenniveau
Het degustatiemenu is beschikbaar van 3 tot 7 gangen. “De prijs is op sterrenniveau. Hoeveel precies is afhankelijk van de locatie waar we serveren – is daar bijvoorbeeld een keuken aanwezig – en van het aantal personen”, zegt Tobben. “Alleszins gaat het om een minimum van 30 personen. Bij een groter event van 100 of 200 personen bestaat de mogelijkheid om Carl zelf erbij te vragen.” Jan Tobben benadrukt nog dat het gaat om een exclusieve samenwerking tussen de twee partijen.

Just Cooking verzorgt de catering voor particuliere en professionele klanten in een regio die zich uitstrekt tussen Hasselt en Antwerpen en tussen Mechelen en Turnhout.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer