Just Cooking stopt per direct

Jan Tobben van Just Cooking stopt met zijn cateringbedrijf en koopt zich in bij Link21. Dat meldde hij op zijn sociale mediakanalen. "Ik val meteen met de deur in huis: ik stop met Just Cooking. Na lang beraad en overleg bundel ik vanaf vandaag de krachten met Link21 te Herentals. Als goede buren hebben we elkaar jarenlang geobserveerd en hebben we beslist dat we samen nóg meer kunnen betekenen voor jou." Samen met mede-zaakvoerder Hilde Van Eyck en chef-kok Cédric Goris toont Tobben ambitie om Link21 verder uit te bouwen.

 

"Ik had al gesprekken met Hilde en Cédric van in half 2019", vertelt Jan Tobben. "Ik was op zoek naar een vaste stek. Catering is een heel intensieve job, en ik zocht wat meer stabiliteit. Begin 2020 brak dan die gekke coronaperiode aan. We hebben toen heel veel ondernomen en onze nek blijven uitsteken. Het was op zich leuk om te zien hoeveel mensen er begonnen te supporteren voor onze manier van ondernemen."

Jan kende zowel Cédric en Hilde al als klant en als buur. "Samen hebben we een heel ambitieus plan en een lange termijnvisie om klanten van Just Cooking mee te nemen. Door samen verder te gaan, kunnen we een heel succesvol verhaal schrijven. Meer sterke handen aan het stuur is beter, en we zijn allebei ambitieus."

Jan Tobben benadrukt dat zijn bedrijf niet in nood zat, ondanks de coronaperiode en de leeggemaakte agenda. "De vraag is natuurlijk wel: hoe gaan we na corona feesten? Hetzelfde als vroeger, of toch helemaal anders? Met Just Cooking hadden we sterk ingezet op de b2b-markt. Eer die markt terug overtuigd is om feesten van 400 gasten te organiseren, dat kan nog wel even duren." De huwelijksfeesten die Jan nog op de agenda had staan, worden nog wel onder dezelfde voorwaarden uitgevoerd.

Jan benadrukt dat er voor Link21 niets verandert. "Er komt geen concept-switch. Link21 is een succesvolle zaak die we samen eventueel kunnen optimaliseren." Tobben beleefde dit weekend zijn vuurdoop, met op zaterdag een terras dat volledig volzet was aan reservaties.