Nieuws Kempen Kaliber maakt mondmaskers en gelaatsbeschermers

Kaliber maakt mondmaskers en gelaatsbeschermers

foto: Andrea Piacquadio

Kaliber maakt mondmaskers en gelaatsbeschermers

HERENTALS – Maatwerkbedrijf Kaliber is ook gestart met de productie van minstens 50.000 herbruikbare mondmaskers, met filter, volgens het model van de federale overheid. Daarmee komt Kaliber tegemoet aan een vraag van de politiezone Neteland. De mondmaskers zijn ook beschikbaar voor het grotere publiek, zowel voor particulieren in individuele verpakkingen en sets, als voor bedrijven, scholen en andere organisaties.

Samen met Kogeka (scholengemeenschap Geel Kasterlee) Kaliber ook de productie van gelaatschermen (spatmaskers). Deze schermen bieden een hoge beschermingsgraad en een groot draagcomfort en zijn reinigbaar. Ze zijn uitermate geschikt, al dan niet in combinatie met een mondmasker, voor bepaalde beroepscategorieën, (zorgverleners, verpleegkundigen, …) maar kunnen ook van pas komen voor particulier gebruik, bijvoorbeeld in het openbaar vervoer.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Onderneming
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Geel
Geel

Top 25 voor Glow uit Geel

Ellen Leysen van Glow ontving een Sugar Achievement Award van Royx Pro. Hiermee behoort het Geelse schoonheidssalon tot de 25 beste… Lees meer