Nieuws Kempen Karel Maes verkoopt boekhoudkantoor KAMA aan drie personeelsleden

Karel Maes verkoopt boekhoudkantoor KAMA aan drie personeelsleden

Karel Maes (rechts) draagt zijn aandelen over aan drie jongere vennoten: Thomas Dresselaerts, Joery Dierckx en Stijn Cleys. Foto RR

Karel Maes verkoopt boekhoudkantoor KAMA aan drie personeelsleden

ARENDONK, RETIE, GEEL – Karel Maes (63) uit Arendonk, zaakvoerder en oprichter van het bekende boekhoudkantoor KAMA Accounting in Schoonbroek in Retie, heeft zijn bedrijf verkocht aan drie van zijn huidige personeelsleden. Hij draagt de aandelen over, maar blijft zelf nog vier jaar aan als bestuurder.

KAMA is de afkorting van Karel Maes. Wat in 2004 begon als een eenmanszaak, is vandaag een gerenommeerd accountantskantoor met negentien werknemers en twee vestigingen in Retie en Geel.

“Onze klanten zijn zowel zelfstandigen en vrije beroepen als kleine en grote KMO’s”, zegt Karel. “Door onze specifieke ligging vlak bij de grens hebben we doorheen de jaren een bijzondere expertise opgebouwd op het vlak van Belgisch-Nederlandse fiscaliteit. Bedrijven die actief zijn in België én in Nederland, komen van overal in Vlaanderen naar ons voor advies, van Knokke tot Lanaken.”

De drie nieuwe KAMA-vennoten zijn Thomas Dresselaerts (29), Stijn Cleys (33) en Joery Dierckx (45). Zelf blijft Karel nog tot 2026 op post in het bestuur van KAMA. “Ik doe mijn werk nog te graag”, zegt hij. “Ook wil ik mijn klanten, mijn personeel en mijn drie opvolgers nog zo veel mogelijk bijstaan. Het doel is om KAMA tussen dit en vijf jaar nog verder uit te breiden met tien extra boekhouders in ons nieuwe filiaal in de Dokter Van de Perrestraat in Geel.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.