Nieuws Karel Van Eetvelt leidt Hill+Knowlton Strategies Belgium

Karel Van Eetvelt leidt Hill+Knowlton Strategies Belgium

Karel Van Eetvelt leidt Hill+Knowlton Strategies Belgium

BRUSSEL, BORNEM – Bornemnaar Karel Van Eetvelt, vooral bekend als voormalig topman van ondernemersorganisatie Unizo en ex-CEO van voetbalclub Anderlecht, is sinds begin september CEO van het communicatie- en publicrelationsbureau Hill+Knowlton Strategies Belgium. Dat heeft het bedrijf maandag aangekondigd.

Hill+Knowlton prijst de ervaring die Van Eetvelt heeft inzake belangenbehartiging, ervaring die hij opdeed als topman bij bouwondernemersorganisatie Bouwunie, ondernemersorganisatie Unizo en Febelfin, de federatie van de financiële sector.

“Deze ervaring, en zijn meest recente ervaring in het managen van een voetbalclub, geeft hem een uniek inzicht in beleid en besluitvorming op nationaal, internationaal en Europees vlak”, klinkt het. Van Eetvelt werd in april 2020 verrassend CEO van RSC Anderlecht, een functie die hij een jaar uitoefende. De 56-jarige Van Eetvelt neemt de functie over van Melanie Faithfull Kent, die de Belgische activiteiten gedurende zes jaar leidde. Zij is nu CEO voor Europa

Reageer op dit bericht

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.