Nieuws Kempen Kathleen Goovaerts (Roosendaelhof) nieuwe voorzitter MeetingKempen

Kathleen Goovaerts (Roosendaelhof) nieuwe voorzitter MeetingKempen

Kathleen Goovaerts (Roosendaelhof) nieuwe voorzitter MeetingKempen

Kathleen GoovaertsKathleen Goovaerts, eigenares van hotel Roosendaelhof in Geel, is de nieuwe voorzitter van MeetingKempen. Ze volgt Paul Vervloesem (ex-De Residentie) op. MeetingKempen verenigt momenteel een 70-tal leden en promoot de streek als dé bestemming voor zakelijke events. Luc Meeus (Locat Events) is de nieuwe ondervoorzitter.

“Ik geloof in het bundelen van de krachten. Vele kleintjes maken 1 groot”, zegt Kathleen Goovaerts. “De Kempen wordt nog te veel beschouwd als het kleine achterneefje van de grootstad Antwerpen en andere regio’s die sterk zijn gegroeid, zoals Limburg. Het is tijd om daar verandering in te brengen. Dat zal een heel proces zijn en dat wordt zowel voor mij als voor de leden een zoektocht. Maar alleszins zijn we sterk genoeg om meer mensen naar de Kempen te halen.”

Onderlinge samenwerking
Van bij de aanvang van haar mandaat werkt de nieuwe voorzitter aan een betere verstandhouding tussen de leden, dat zijn hotels, conferentiezalen, businesscentra, recreatiedomeinen, enz. “Ze moeten mekaar beter leren kennen en vaker samenkomen. We trekken het aantal vergaderingen op, sturen meer nieuwsbrieven en zijn meer actief op de sociale media om de onderlinge samenwerking te bevorderen. De leden moeten zich meer betrokken voelen. We willen geen exclusief clubje zijn.”

Vorige maand vond een eerste ledenevent plaats bij Golfclub Witbos in Noorderwijk waarbij elk lid een gast mocht meebrengen. Een tweede ledenevent later dit jaar wordt een biertasting. Maar ook de buitenwereld zal nadrukkelijker kennismaken met MeetingKempen. “We trekken met een VIP-bus naar bedrijventerreinen waar we onszelf gaan voorstellen aan de plaatselijke ondernemingen”, kondigt Goovaerts aan. “Dat deden we al in Gent en komend voorjaar trekken we naar Hasselt. Verder plannen we nog de deelname aan een aantal beurzen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer