Nieuws Kempen Kempa gastheer voor uitreiking van Schrijnwerk Awards 2015

Kempa gastheer voor uitreiking van Schrijnwerk Awards 2015

Kempa gastheer voor uitreiking van Schrijnwerk Awards 2015

KempaKempa in Herentals, toeleverancier van schrijnwerkers en interieurbouwers, is op 26 november gastheer voor de uitreiking van de Schrijnwerk Awards 2015. Dat zijn jaarlijkse onderscheidingen die in de sector hoog staan aangeschreven en worden georganiseerd door het vakblad Schrijnwerk, een uitgave van PMG-groep. De awards bekronen sinds 2015 het vakmanschap en de innovatie binnen de Belgische schrijnwerk- en interieurbouwsector. “Het is een eer om gastheer te mogen zijn”, zegt Filip Laureyssen, marketingverantwoordelijke bij Kempa.

Elk jaar bekronen de Schrijnwerk Awards de mooiste, beste en meest verrassende schrijnwerkprojecten in vier categorieën: aluminium, schrijn- en timmerwerk, interieurbouw en schoolprojecten.

Nieuwste technologie
“De uitreiking vindt telkens plaats in een bedrijf in de sector”, vertelt Laureyssen. “Hoe ze bij ons zijn terechtgekomen? Ik vermoed door de uitstraling van ons bedrijf. We zijn een moderne onderneming en werken met de nieuwste technologie.” De naar schatting 250 aanwezigen zullen ook een rondleiding door het bedrijf krijgen. “Daar zitten straffe kerels en straffe ontwerpers tussen. Dat die op deze manier met ons kunnen kennismaken, betekent een grote meerwaarde voor ons. Ook naar naamsbekendheid.”

Kempa produceert keukendeuren in verschillende houtsoorten en MDF. Die worden afgewerkt in de eigen lakkerij. Gaandeweg breidde het productaanbod uit naar tafels, zitmeubilair en ander maatwerk in hout. Het bedrijf heeft een 50-tal werknemers en is actief over heel België en Zuid-Nederland. Jaarlijks werkt het 6 miljoen omzet bij mekaar.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer