Nieuws Kempen Kempenaars doen Colruyt het hoofd koel houden

Kempenaars doen Colruyt het hoofd koel houden

Kempenaars doen Colruyt het hoofd koel houden

De komende maanden gaat Wilms uit Meerhout – met zijn inmiddels bekende schaduwmeesters – in meer dan zestig filialen van supermarktketen Colruyt Group windvaste ZipX screens leveren. Deze zullen geplaatst worden in bureauruimtes en refters. Na een proefproject met vijf vestigingen koos Colruyt Group voor het Kempische familiebedrijf Wilms.

 

Colruyt Group zocht een duurzame en efficiënte manier om op zonnige dagen de warmte uit de refters en bureaus van hun winkels te houden. Zo kwamen ze bij de zonnewering van Wilms terecht. “In een proefproject met vijf winkels toonden we van onze screens en de service van Wilms”, zegt Thomas Vanhauwere, sales advisor bij Wilms. “De reacties waren over de hele lijn positief.”

“We nodigden de aankoopverantwoordelijken van Colruyt Group uit voor een bezoek aan ons Experience Center en onze productiesite in Meerhout. Daar konden we hen laten zien hoe onze 200 schaduwmeesters alles produceren, en ook hoe de Wilms-waarden matchen met die van Colruyt Group. Ik denk dan in de eerste plaats aan het familiaal karakter, maar ook aan duurzaamheid en vakmanschap.”

Ondertussen is Wilms gestart met de uitvoering van de eerste projecten. Partners uit het Wilms netwerk, verspreid over heel België, zullen de plaatsing op zich nemen. Tegen eind van dit jaar zullen alle ZipX screens bij Colruyt Group geplaatst zijn.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.