Nieuws Kempen Kempenklok fietst voor To Walk Again

Kempenklok fietst voor To Walk Again

Kempenklok fietst voor To Walk Again

kempenklokOp zaterdag 7 februari neemt het salesteam van mediabedrijf Kempenklok uit Beerse deel aan de Sterrencross 2015 in Lille. Deze veldrit met Bekende Vlamingen wordt gereden op het parcours van de Krawatencross, een uur voor de elitekoers. De Sterrencross staat traditiegetrouw in het teken van het goede doel.

Met deze deelname is Kempenklok niet aan zijn proefstuk toe. Tijdens de Sterrencross 2014 reed het team zich in de kijker met Stan Van Samang. Deze keer krijgen ze versterking van Cisse Severeyns.

In de aanloop naar de Sterrencross 2015 worden de drie sportieve Kempenklokkers sinds mei vorig jaar professioneel begeleid en getraind door het 185 Coaching Center van triatleet Marc Herremans en Jeroen en Griet Dingemans.

Een week voor de Krawatencross krijgen zo’n 300 veldrijdertjes een initiatie op het parcours. Om de organisatie een financieel duwtje in de rug te geven, schenkt Kempenklok de Krawatjescross een deel van het sponsorgeld.

Veiling van koersfiets
Kempenklok steunt ook To Walk Again, dat laagdrempelige en aangepaste sport- en bewegingsactiviteiten aanbiedt aan kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke beperking. In de VIP-tent van de Krawatencross wordt de Lapierre-cyclocrossfiets van Cisse Severeyns geveild. En op de website van Veilinghuis Melase kan iedereen een bod doen op de Ridley X-Bow Alu 105 van het Kempenklokteam. De hoogste bieder krijgt er een VIP-duoticket voor de Krawatencross 2015 bovenop.

Op de website van Veilinghuis Melase kun je ook bieden op exclusieve wielertruitjes van Kempenklok gesigneerd door Niels Albert, Wout Van Aert, Sven Nys en andere iconen van de cyclocross. Kempenklok schenkt de opbrengst van de veilingen integraal aan To Walk Again. Mee bieden kan via deze link.

 

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer