Nieuws Kempen Kempens lekker: IJsboerke roomijs en Hoogstraten aardbeien in één potje

Kempens lekker: IJsboerke roomijs en Hoogstraten aardbeien in één potje

Kempens lekker: IJsboerke roomijs en Hoogstraten aardbeien in één potje

TIELEN/HOOGSTRATEN – Roomijsfabrikant IJsboerke voegt een smaak toe aan zijn gamma ‘Belgian Originals’. Die reeks met authentieke Belgische smaken verwerkt in roomijs, wordt uitgebreid met Hoogstraten Aardbeien. IJsboerke heeft daarover een overeenkomst gesloten met Hoogstraten Aardbeien, het kwaliteitslabel van coöperatie Hoogstraten.

Vorig jaar lanceerde IJsboerke de reeks Belgian originals. Het gaat om roomijs dat op smaak is gebracht met authentieke ingrediënten van Belgische licentiepartners. Zo is er al roomijs met de smaken van Jules Destrooper koekjes, Rombouts koffie en Chocolade Jacques. Daar komen nu de aardbeien van Hoogstraten bij.

“De match tussen roomijs en aardbeien was snel gevonden”, licht IJsboerke toe. “Het roomijs heeft een erg natuurlijke smaak door een hoge concentratie aarbeienpuree van Hoogstraatse aardbeien en bevat echt stukjes aardbei die voor een smaakexplosie zorgen.”

Dit product van twee Kempense bedrijven is voortaan te koop in de supermarkt en via de thuisleveringen van ‘IJsboerke aan huis’.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.