Nieuws Kempen Kempense bedrijven zijn zeer goed in relaxen

Kempense bedrijven zijn zeer goed in relaxen

Kempense bedrijven zijn zeer goed in relaxen

hezemeerDe uitreiking van de jaarlijkse prijzen voor de beste zwembad- en zwemvijverbouwer, wellnesscenter en sauna-installateur zijn een heuse triomftocht geworden voor Kempense bedrijven. De awards zijn een initiatief van uitgeverij PSG uit Hasselt, die een aantal bladen in de sector op de markt brengt, en werden uitgereikt in Hof Te Rhode in Schaffen.

Wellnesscentrum Hezemeer in Laakdal viel twee keer in de prijzen. Het won in de categorie ‘Openbaar wellnesscentrum’, waarbij de jury lof uitsprak over het zeer grote aanbod “dat maakt dat Hezemeer een van de meest gedifferentieerde wellnesscenters van België is”. Voor de aanleg van het nieuwe buitenzwembad kreeg Tuinarchitectuur Wim Verrezen uit Westerlo een gouden medaille. “We zijn een vaste partner van Hezemeer”, vertelt Wim Verrezen. “Het bekroonde zwembad gaven we een organische vorm en het werd met leisteen afgewerkt. Aan de kanten is het ondiep, in het midden gaat het tot 1,5m diep zodat je je kan onderdompelen na een saunabeurt.” De zaakvoerder is blij met de erkenning. “We zijn intussen 27 jaar bezig en we zijn fier dat we een niveau behalen waarmee we in België mee aan de top spelen. Met dank aan ons goede team om dat allemaal te realiseren.”

Nog meer Kempense bedrijven werden gelauwerd tijdens de awardceremonie. Bij de zwembaden tot 35.000 euro behaalde Schreppie Pools uit Meerhout goud, bij de zwemvijvers tot hetzelfde bedrag was dat ’t Groene Plan uit Herenthout. In de categorie Wellness@home was de eerste prijs weggelegd voor Sanigo Wellness uit Geel.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer