Nieuws Kempen Kempisch familiebedrijf doneert speelgoed aan kwetsbare kinderen

Kempisch familiebedrijf doneert speelgoed aan kwetsbare kinderen

Kempisch familiebedrijf doneert speelgoed aan kwetsbare kinderen

Volvo Van Houdt, met vestigingen in Geel, Herentals en Turnhout heeft Sinterklaas een handje geholpen in de Kempen. De goede man was zoals elk jaar te gast in ons land om zowat alle kinderen te verrassen met cadeau’s. Maar omdat sommige gezinnen hiervoor een extra duwtje in de rug kunnen gebruiken, besloot het Kempische familiebedrijf om hem dit jaar te helpen.

Om kinderen uit kansarme gezinnen ook een onvergetelijke sinterklaas te bezorgen, heeft Volvo Van Houdt een lading speelgoed gedoneerd aan vzw Moeder-Zorg uit Turnhout. Volvo Van Houdt zet zich regelmatig in voor de lokale gemeenschap en wilde ook nu met Sinterklaas haar steentje bijdragen. “Elk kind verdient het om echt kind te kunnen zijn”, klinkt het.

Moeder-Zorg vzw is een vrijwilligersorganisatie uit Turnhout die noodhulp verschaft aan ouders met kinderen tot 7 jaar. Ouders kunnen bij de vzw terecht na doorverwijzing door erkende diensten zoals het OCMW of Kind & Gezin. De vzw biedt hulp in de vorm van babyvoeding, luiers, maar ook door het uitlenen van babymateriaal, kinderkleding en speelgoed.

Directrice Loes De Wolf van Moeder-Zorg vzw is heel dankbaar voor de geste van Volvo Van Houdt. “Moeder-Zorg vzw is zeer blij met alles wat ons geschonken wordt, hetzij ouder of nieuw materiaal. Moeder-Zorg wordt niet gesubsidieerd en hangt volledig af van donatoren wat het materiaal en het financiële aspect betreft. Onze oprechte dank aan Volvo Van Houdt voor de steun aan Moeder-Zorg.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.