Nieuws Kempen Kempisch webbureau groeit en verhuist naar Oostmalle

Kempisch webbureau groeit en verhuist naar Oostmalle

Kempisch webbureau groeit en verhuist naar Oostmalle

innomedioWebbureau Innomedio verhuist binnenkort naar de Sint-Lenaertsebaan in Oostmalle. De huidige uitvalsbasis in Rijkevorsel wordt te klein. „We verhuizen naar een ruimere locatie om onze groei te ondersteunen”, laten Robin De Cnodder en Jens Joosen weten. „Vanaf 13 oktober zijn we operationeel vanuit Oostmalle.”

Medewerkers gezocht
Het team van Innomedio bestaat momenteel uit 4 mensen: een salesmanager, een designer en  twee webdevelopers. Innomedio is nog op zoek naar een allround webdeveloper en ervaren front-end developer. Meer info op de website.

Innomedio biedt online diensten met een doel: websites, webshops, intranet, extranet en webapplicaties op maat. Ze begeleiden hun klanten, voornamelijk kmo’s, bij het opzetten en opvolgen van marketingcampagnes.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer