Nieuws Kempen Kempische advocaten met ondernemerszin verzamelen zich

Kempische advocaten met ondernemerszin verzamelen zich

Kempische advocaten met ondernemerszin verzamelen zich

Aglo – wat Esperanto is voor arend – is een nieuw samengesteld, dynamisch team van vijf advocaten die ondernemingszin ademen. Veerle Verhaegen en Inne Saelen vormen vanaf nu samen met Kristof Benijts, Philip Somers en Dirk Heylen een sterk legal-team voor ondernemers. Met een vernieuwend concept – door proactief te werken – wil Aglo ondernemers een ruggensteun bieden, nog voor er problemen opduiken.

 

Kristof Benijts, die in 2007 het gekende kantoor van zijn vader Paul vervoegde, en zijn collega’s Philip Somers en Dirk Heylen vormden samen al een ondernemend juridisch team. Veerle Verhaegen en Inne Saelen stonden samen aan het roer van het succesvolle Ferrulex, met kantoren in Turnhout en Heist-op-den-Berg. Deze vijf partners zetten samen met hun gedreven team hun tocht verder onder de gezamenlijke noemer Aglo.

Het team heeft nu vijf paar arendsogen die ervoor willen zorgen dat er niets aan het oog van de ondernemer ontsnapt. “Van een beginnende start-up tot een gevestigd familiebedrijf of van een groeiende onderneming tot een bedrijf in moeilijkheden”, aldus Kristof Benijts. “Voor familierecht blijft het advocatenkantoor Benijts het vertrouwde aanspreekpunt, in nauwe samenwerking met Aglo uiteraard.”

“Ons doel is om ondernemingen zoveel mogelijk te ontzorgen en hen opportuniteiten aan te reiken”, vervolgt hij. “Door een nauwe samenwerking met de klant streven we naar waardecreatie en concurrentievoordeel. Onze jarenlange ervaring laat ons toe vooral proactief te werken: problemen oplossen door ze te voorkomen. En als het moet, stappen we naar de rechtbank.”

Aglo wacht niet tot het fout loopt, maar komt graag met preventief juridisch advies. “Door jarenlange ervaring willen we een ondernemer langs alle mogelijke valkuilen leiden, nog voor die de kans had op te merken dat er ook maar een steentje lag op zijn pad naar succes”, zegt Veerle Verhaegen. “Met deze manier van werken willen we ondernemers tonen dat proactief een advocaat in de arm nemen geen ‘money down the drain’ is, maar zelfs kostenbesparend kan zijn. Wij zijn rechtdoorzee, transparant en basically dé back support die elke ondernemer nodig heeft. Een heel vernieuwend concept in de juridische wereld.”

De lancering van het nieuwe Aglo is voor deze vijf duidelijk nog maar het begin. Het nieuwe kantoor – met vestiging in Herentals en Turnhout – streeft naar blijvende groei. “Momenteel zijn er binnen onze organisatie zeker opportuniteiten”, aldus Dirk Heylen. “We zijn alvast nog op zoek naar een paralegal en advocaat met specialisatie in het ondernemingsrecht. Interessante vacatures die je op onze nieuwe website kan vinden, met een gegarandeerde vliegende start in de juridische wereld.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer