Nieuws Kempen Kempische koffiebranderij ruilt oud pand voor nieuwbouw

Kempische koffiebranderij ruilt oud pand voor nieuwbouw

Foto: Mathieu Gijbels

Kempische koffiebranderij ruilt oud pand voor nieuwbouw

Mokapi uit Veerle-Laakdal verhuist naar hun splinternieuwe koffiebranderij. Zaakvoerders Wim Janssens en Jef Seykens vinden dat het tijd is voor een betere locatie, meer ruimte en vooral vernieuwing. Zo investeert Mokapi in een nieuwbouw van meer dan 900m². De bouwplannen werden uitgevoerd door bouwbedrijf Mathieu Gijbels, naar een ontwerp van architectenbureau Jacobs-Sneyers.

Ambachtelijke koffiebranderij Mokapi verhuist naar hun gloednieuw branderij in Veerle-Laakdal, die beter past bij het bedrijf en de toekomstplannen. Mokapi wil groeien en hiervoor heeft het nood aan ruimte, vernieuwing en een andere locatie.

“We willen graag onze passie voor koffie delen met anderen en onze klanten een totale beleving kunnen bieden. Onze keuze voor een gloednieuwe koffiebranderij was dan snel gemaakt”, vertelt Wim Janssens, mede-zaakvoerder van Mokapi. “Nu hebben we ruimte voor een uitgebreid aanbod in geschenk- en ambachtelijke producten, en plaats voor tastings.” Wim en Jef hebben het bedrijf 7 jaar geleden overgenomen. Ze deelden een passie voor koffie, en wilden in een wereld vol drukte en informatie een plekje creëren waar mensen samenkomen en genieten.

Volgens Janssens was de locatie van het oude gebouw niet ideaal, achter een huis in een loods. “De nieuwe locatie is vlak naast de weg en dus erg goed zichtbaar en bereikbaar voor de klanten”, sluit Wim af.

 

 

Reageer op dit bericht

Reacties

Niki V. 2021-10-26 07:22:39

Veel succes met de nieuwe locatie. We gaan zeker eens binnenspringen. Niki Van de Sande - Beneens

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.