Nieuws Kempen Kempische lichtinnovaties voor het eerst naar architectenbeurs

Kempische lichtinnovaties voor het eerst naar architectenbeurs

Kempische lichtinnovaties voor het eerst naar architectenbeurs

In het atelier van Nomaled in Mol leggen ze momenteel de laatste hand aan de voorbereidingen voor hun allereerste beursdeelname in Kortrijk. Daar tonen ze deze week hun laatste innovaties aan het nationale en internationale publiek op Architect@Work. En hier zit het Molse bedrijf op zijn plaats. Het verlichtingsbedrijf met focus op maatwerk richt zich immers specifiek op architecten, interieurarchitecten en interieurbouwers.

Deelnemen aan de Architect@Work-beurs in Kortrijk is niet zo evident. Enkel innovaties die goedgekeurd zijn door het nationale selectiecomité mogen er getoond worden. Nomaled wist hen te overtuigen met hun XS-C ledprofiel en Nomatrack/NomaCurve serie. “Die eerste werd speciaal ontwikkeld voor interieurbouwers en zorgt voor perfect georiënteerd licht in meubeltoepassingen. Met de Nomatrack en NomaCurve reeks zorgen we voor eindeloze mogelijkheden op het vlak van maatwerk architecturale verlichting”, aldus zaakvoerder Joris Van Olmen.

Lichthuis Mol

Nomaled ontstond in 2015 in het Lichthuis in Mol. Zaakvoerder Joris Van Olmen voelde zich beperkt in zijn creativiteit door het actuele aanbod standaard lichtobjecten en bracht daarom zijn eigen maatwerk verlichtingslijn op de markt. Die bestaat uit verschillende bouwstenen waarmee je unieke lichtobjecten creëert. De formule sloeg snel aan.

Zo groeide het assortiment en dealernetwerk exponentieel, en werd zowel het atelier als machinepark onlangs uitgebreid. Dit alles werd onlangs nog beloond met een nominatie voor de Trends Gazellen Award voor kleine ondernemingen.

Zoektocht naar nieuw talent

“Om ons verder te kunnen blijven ontwikkelen, staat ook een uitbreiding van het team op de planning. Om de productie verder te stroomlijnen, zijn we op zoek naar een gedreven productieleider en een technisch onderlegde productiemedewerker. Daarnaast hopen we ook een enthousiaste technisch tekenaar en een gepassioneerde interieurarchitect(e) te mogen verwelkomen binnen ons team”, aldus Van Olmen.

Wie interesse heeft om de Architect@Work-beurs in Kortrijk te bezoeken, kan contact opnemen met Nomaled voor vrijkaarten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.