Nieuws Kempen Kempische makelaar strijkt neer op toplocatie in ’t Stad

Kempische makelaar strijkt neer op toplocatie in ’t Stad

Kempische makelaar strijkt neer op toplocatie in ’t Stad

Vastgoedmakelaar Heylen Vastgoed, met hoofdzetel in Herentals, opent een nieuw kantoor: het veertiende in totaal en ineens het tweede in het centrum van Antwerpen. De keuze voor deze locatie is volgens Heylen Vastgoed geen verrassing. De Antwerpse vastgoedmarkt heeft er ondanks – of dankzij – corona een boerenjaar op zitten. In Antwerpen steeg het aantal vastgoedtransacties het eerste semester met ruim 33 procent ten opzichte van vorig jaar. Dat is meer dan het Vlaamse gemiddelde. Bovendien staat meer dan 15 procent van het vastgoedvolume in ons land in de provincie Antwerpen: het meeste van alle provincies.

 

Een gloednieuw kantoor op een absolute toplocatie moet Heylen Vastgoed – één van de grootste vastgoedmakelaars van de provincie – nog meer slagkracht geven op de Antwerpse huizenmarkt. Op het Zand, pal naast de voetgangerstunnel, opent binnenkort al het 14de kantoor van de bekende Antwerpse speler. “Naar visibiliteit en bereikbaarheid kan je op geen betere plek zitten”, klinkt het. Intussen zijn de werken aan het interieur van start gegaan, zodat het nieuwe kantoor in november de deuren kan openen.

Het ziet er niet naar uit dat die markt de komende jaren zal bekoelen en dus kiest Heylen Vastgoed vol voor een knap kantoor waar Antwerpenaren terecht kunnen zowel voor verkoop, verhuur, nieuwbouwprojecten, luxevastgoed, investeringsopportuniteiten en zelfs juridisch advies.

“Dit nieuwe kantoor op het Zand is broodnodig. Ons kantoor op de Italiëlei – op nog geen 2 kilometer hier vandaan– barst nu al uit zijn voegen. En dat heeft alles te maken met de groeiende huizenmarkt hier. Het is ongelofelijk hoeveel vraag en aanbod er in het centrum is. Het is duidelijk dat Antwerpen een stad is waar op vlak van vastgoed nog zo veel te gebeuren staat en met dit nieuwe kantoor zitten we op de eerste rij”, aldus Johan Heylen, zaakvoerder van Heylen Vastgoed.

Met deze stap toont de makelaar zich klaar om de komende jaren de boomende Antwerpse huizenmarkt te vertegenwoordigen. De grote kracht van het kantoor is de uitstekende visibiliteit. Met meer dan 50 meter vitrine en 360° zichtbaarheid gaat het om een unieke locatie. Voor Heylen Vastgoed is het bovendien haar grootste kantoor in het Antwerpse centrum. Met dit nieuwe kantoor bevestigt Heylen Vastgoed nog eens haar sterke groei van de afgelopen jaren. Inmiddels heeft de vastgoedmakelaar vestigingen in Antwerpen-stad, Deurne, Ekeren, Malle, Mechelen, Turnhout, Lier, Herentals, Geel, Heist-op-den-Berg, Mortsel, Brasschaat en Sint-Niklaas.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer