Nieuws Kempen Kempische samenwerking als basis voor transformatie

Kempische samenwerking als basis voor transformatie

Thérèse Dirckx en Wim Peeters

Kempische samenwerking als basis voor transformatie

Slagerij Peeters Govers in Turnova, en EEThentiek uit Arendonk slaan de handen in elkaar. Hierdoor vergroot het assortiment van de Turnhoutse slagerij, met extra aandacht voor verse salades, afhaalmaaltijden, tapasschotels en andere verse voedingsproducten. Omdat het vernieuwde concept verder gaat dan een klassieke slagerij, zal de winkel voortaan onder een nieuwe naam naar buiten komen: Versatelier Peeters Govers.

 

De slagerij van Peeters Govers, die in Turnova terug te vinden is, is getransformeerd naar een versatelier. De winkel heeft een uitgebreid, vernieuwd en hedendaags assortiment. “Naast ons ambachtelijk vlees hebben vanaf nu ook een uitgebreid aanbod aan salades, vers bereide maaltijden, wraps, lunchbowls, groenten en fruit, desserts, delicatessen, én sharing schotels of tapasplanken om u tegen te zeggen”, zegt Jan Peeters van Peeters Govers. “Er komen ook een aantal van onze oude ‘Peeters Govers’-klassiekers terug, waar we in de regio voor bekend stonden. De vraag werd vaak gesteld door klanten. Ook echte foodies kunnen hier zeker hun ding vinden, of ze nu zelf in de keuken aan de slag gaan of een makkelijke en snelle maaltijd willen. Voor ieder wat wils dus.”

Peeters Govers is een klinkende naam in de Kempen, en heeft ervaring op vlak van verse en kwaliteitsvolle voeding sinds 1947. Voor de vernieuwing sloeg de familie Peeters de handen in elkaar met een partner uit de regio: EEThentiek uit Arendonk. “Met de samenwerking spreken we een breder publiek aan: zowel personen die houden van uitgebreid te kokkerellen en barbecueën, als diegenen die snel willen genieten van een gezonde hap”, vult Wim Peeters verder aan. “In EEThentiek, met aan het roer Thérèse Dirckx en haar partner Ben Sanders, vonden we de ideale partij. Met hun waarden ‘bewust’, ‘lekker’ en ‘verrassend’ streven we naar eenzelfde doel: klanten verwennen met heerlijk, vers en authentiek eten.” Versatelier Peeters Govers zal de producten van EEThentiek in de toonbank leggen, zodat de Arendonkse ‘eetconceptstore’ ook een ruimer publiek kan aanspreken en de afzet kan vergroten.

Tijdens een feestweekend, op vrijdag en zaterdag, kunnen klanten kennis maken met het vernieuwde winkelconcept.  Er worden dan ook proevertjes en promo’s gegeven.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer