Nieuws Kempen Kempische vastgoedgroep genomineerd als ‘Onderneming van het Jaar’

Kempische vastgoedgroep genomineerd als ‘Onderneming van het Jaar’

Kempische vastgoedgroep genomineerd als ‘Onderneming van het Jaar’

Dit jaar organiseert EY, in samenwerking met De Tijd en BNP Paribas Fortis, voor de 27e keer de ‘Onderneming van het Jaar’. Heylen Group uit Herentals staat naast Aertssen Group uit Stabroek, Cegeka uit Hasselt en Destiny uit Zaventem op het podium. De prijs zal op dinsdag 7 december uitgereikt worden. Met een eventuele winst zou Heylen Group enkele mooie Kempische laureaten vervoegen: Miko (2003), Cartamundi (2008)en Soudal (2011).

De genomineerde finalisten werden door EY geselecteerd op basis van vastgelegde selectiecriteria. Er wordt gekeken naar groei en financiële resultaten, ondernemerschap, internationalisering, innovatie en deugdelijk bestuur. De grootte en omzet van de onderneming spelen ook een rol, maar slechts in mindere mate.

Met de prijs ‘Onderneming van het Jaar’-award zet EY sinds 1995 de mooie prestaties van Belgische bedrijven in de kijker. “Onze ‘Onderneming van het Jaar’-award is al 27 jaar een vaste waarde in de Belgische bedrijfswereld. Na al die jaren blijft de prijs relevant: er zijn heel wat Belgische bedrijven die blijk geven van uitmuntende ondernemingszin en succesvol management. Ook dit jaar kunnen we met veel trots weer vier prachtige genomineerden naar voor schuiven. Het zijn stuk voor stuk ondernemingen die, elk in hun branche en expertise,een voorbeeld zijn voor het Belgische bedrijfsleven”, aldus Patrick Rottiers, ceo EY België.

“De Belgische ondernemingen werden het afgelopen anderhalf jaar voor ongeziene uitdagingen geplaatst. De volharding en flexibiliteit die Aertssen Group, Cegeka, Destiny en Heylen Group aan de dag hebben gelegd, maakt dat zij hun nominatie voor ‘Onderneming van het Jaar’ 2021 meer dan verdiend in de wacht gesleept hebben. Samen met onze partners De Tijd en BNP Paribas Fortis kijken wij uit naar een fantastische awardshow”, aldus Rudi Braes, Vice-Chair EY EMEIA.

Heylen Group uit Herentals is een industriële holding die internationaal investeert in ambitieuze ondernemingen en ondernemers. De groep heeft een uitzonderlijke buy-build-and-hold strategie waarin innovatie, internationalisering en operationele excellentie centraal staan. Heylen Group toont haar passie voor ondernemen door in diverse sectoren de krachten te bundelen. Door de nadruk te leggen op duurzame partnerschappen ondersteunt Heylen Group ondernemers om een significante impact te hebben in hun markten.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.