Nieuws Kempen Kettingbrief voor het goede doel is deze week vertrokken naar bedrijven

Kettingbrief voor het goede doel is deze week vertrokken naar bedrijven

Kettingbrief voor het goede doel is deze week vertrokken naar bedrijven

GEEL – Het IT-bedrijf Netropolix heeft deze week de eerder aangekondigde ‘chains of charity’ verstuurd. Het is de bedoeling dat genomineerde bedrijven geld storten voor het gekozen goede doel.

Netropolix lanceerde het initiatief om op een originele manier te steunen eerder dit jaar. In juli maakten selecteerde het bedrijf tien goede doelen.

Deze week gingen de kettingbrieven de virtuele deur uit. Netropolix nomineerde voor elk goed doel een eerste bedrijf, dat na een donatie weer een volgende partij moet uitdagen. Het gaat om 4 Technics voor Beyond the Moon, Ooms Woonrealisaties voor Helpingnet, Merksmederij voor OOOC Elkeen, Salar voor Ouders van Overleden Kinderen, Dockx Immo voor Avalympics, Segers Interieur voor Muylenberg, Narviflex voor MIN, Delta Care voor Siddharta, Beneens voor Jeugdhuis Vonk en Smartpresentations voor Dimpnafonds.

Netropolix ontwikkelde ook een platform waarop de hele wedstrijd te volgen is: www.chainsofcharity.be. Op die site is ook informatie te vinden over de mogelijkheid om geld te doneren, ook als je bedrijf niet zou worden genomineerd.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.