Nieuws Kempen Kleurrijke sokken in de werkschoenen voor goede doel

Kleurrijke sokken in de werkschoenen voor goede doel

Kleurrijke sokken in de werkschoenen voor goede doel

Bato Bouwmarkt uit Arendonk doet naar aanleiding van de Mucoweek – een week die aandacht vraagt voor mucovisidose – beroep op de solidariteit van haar klanten. Naast het standaard gamma van bouwmaterialen en gereedschap staat nu een stand met kleurrijke sokken. Hiermee helpt het om extra geld in het laatje te brengen in de strijd tegen muco.

 

Mucovisidose is één van de meest voorkomende erfelijke ziektes in ons land. De Europese Mucoweek vorige week was dan ook de ideale kans voor Bato om mee in de bres te springen om extra fondsen te werven voor de strijd tegen Muco. “Een van onze collega’s is van zeer nabij getroffen door de ernstige ziekte”, vertelt zaakvoerder Tom Bax. “Door de actie kunnen we hem rechtstreeks meehelpen, en dat was voor ons doorslaggevend.“

De actie steunen is heel eenvoudig. Tom Bax: “We hebben in onze winkel een opstelling geplaatst met de sokken waaruit je kan kiezen. Door één paar sokken aan te kopen, steun je 10 euro aan het goede doel en draag je rechtstreeks bij aan kansen voor één van de vele mensen die af te rekenen hebben met deze ziekte.” De klanten van Bato Bouwmarkt reageren tot nu toe enthousiast. “Er is zeker een breed draagvlak bij onze klanten. Daarom hebben we beslist om de sokken verder aan te bieden tot eind 2021.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.