Nieuws Kempen Klokrond verse maaltijden dankzij Meal-o-Mates

Klokrond verse maaltijden dankzij Meal-o-Mates

Klokrond verse maaltijden dankzij Meal-o-Mates

HERENTALS – Glenn Hannes heeft in zijn thuisgemeente Noorderwijk (Herentals) zijn eerst Meal-o-Mate geplaatst. De intelligente automaten met kant-en-klare maaltijden zijn een forse investering.

Glenn werkt als kok voor een supermarktketen en is ook al 6 jaar zelfstandig cateraar in bijberoep. “Door de coronacrisis vielen die activiteiten helemaal stil”, vertelt hij. “Daardoor kon ik wel verder werken van Meal-o-Mate, een concept waar ik al lang mee bezig ben.”

Dankzij de Meal-o-Mate zijn er 7 dagen per week en 24 uur per dag verse, huisbereide maaltijden beschikbaar voor iedereen, waaronder pasta’s, koude schotels en vlees-, vis- en vegetarische gerechten. “Wie na middernacht nog iets wil eten, heeft bijna alleen ongezonde keuzes. Bij de automaat kunnen mensen altijd terecht en bovendien in perfect hygiënische omstandigheden.”

De eerste Meal-o-Mate staat op het pleintje aan bakkerij Vermeulen aan Ring in Noorderwijk. “Volgende maand komt er een tweede bij aan het Heilig Hartziekenhuis in Mol. Als het concept aanslaat, gaan we nog uitbreiden. De eerste reacties zijn goed.”

Zeg overigens niet zomaar automaat tegen de Meal-o-Mate. “Het zijn unieke en dus dure machines, ze kosten 28.000 euro, exclusief btw. Ze scannen de producten, zodat klanten nooit een vervallen maaltijd kopen en tonen de ingrediënten en allergenen. Ze beschikken over een touchscreen. Betalen kan cash of met een QR-code. Meldingen krijg ik automatisch via mail.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.