Nieuws Kempen KwadrO Kempen verhuist naar rand van Herentals

KwadrO Kempen verhuist naar rand van Herentals

KwadrO Kempen verhuist naar rand van Herentals

KwadrO KempenKwadrO Kempen, specialist in ramen en deuren, is zopas verhuisd van het centrum naar de rand van Herentals. Aan de Poederleeseweg bouwde het bedrijf een nieuwe showroom van 500 vierkante meter. Parkeerproblemen en plaatsgebrek deden zaakvoerder Dennis Scheyltjens en zijn team besluiten te investeren in een nieuwbouw.

“In augustus vorig jaar kocht ik de grond en in januari zijn we beginnen bouwen”, vertelt Scheyltjens. De voorbije tien jaar zat KwadrO Kempen gehuisvest in de Fraikinstraat in Herentals waar ze amper 200 vierkante meter toonzaal hadden. “We waren destijds de 2de vestiging in ons land. Intussen zijn dat er 17”, aldus de zaakvoerder. De vestigingen worden uitgebaat door zelfstandige franchisenemers.

Mooi groeiparcours
In de nieuwe showroom toont de firma ramen en deuren in pvc, aluminium en hout, naast accessoires zoals luiken, rolluiken en zonwering. Het bedrijf bestrijkt een groot deel van de Kempen en beschikt over een eigen plaatsingsdienst. In totaal werken er 16 mensen en die realiseren een jaaromzet van 3 tot 3,5 miljoen euro. “We hebben de voorbije jaren een mooi groeiparcours afgelegd”, zegt Dennis Scheyltjens. “En dat heeft ook geleid tot de nieuwe showroom. De eindklant wil het product zien en voelen. Dat stellen we duidelijk vast.”

KwadrO is landelijk al enkele jaren actief als sponsor in het veldrijden. Lokaal sponsort het bedrijf de Herentalse ijshockeyploeg. “Die sponsoring in het veldrijden heeft onze naamsbekendheid in flinke boost gegeven”, zegt de zaakvoerder van de enige Kempense vestiging nog.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer