Nieuws Kempen Laakdalse Bed & Breakfast valt overal goed in de smaak

Laakdalse Bed & Breakfast valt overal goed in de smaak

Laakdalse Bed & Breakfast valt overal goed in de smaak

LAAKDAL – Bed & Breakfast Art of Dreams aan Markt 14 in Groot-Vorst kreeg kort na elkaar twee mooie erkenningen. Bij de Laakdalse ondernemersprijzen was de B&B een van de drie genomineerden in de categorie ‘ondernemer van het jaar’. Daarbovenop haalde Art of Dreams een score van 9,6 op 10 bij de Traveller Review Award van booking.com.

De Traveller Review Award van booking.com bundelt de scores die gebruikers van Booking.com het afgelopen jaar hebben toegekend aan een hotel, B&B of dergelijke meer. Art of Dreams eindigde met een resultaat van 9,6 op 10. “Dat is topklasse, he”, reageert een tevreden Daniël Keller, een van de twee uitbaters. “Ik denk dat het het totaalplaatje is dat in de smaak valt. We hebben een prachtig kader met een oud herenhuis en daarnaast een nieuwbouw. In die nieuwbouw bieden de kamers veel luxe. En we gaan voor een persoonlijke aanpak, we doen alles zelf. Ook ons brood is zelf gebakken.”

Art of Dreams is in 2013 open gegaan, nadat uitbaters Daniel Keller (52) en Wout Maton (54) zich vijf jaar lang uit de naad hadden gewerkt om een volledig vervallen herenhuis/dokterswoning weer in zijn oude glorie te herstellen. “Naast de vier tweepersoonskamers boden we onze gasten vanaf de eerste dag een gratis wellnessformule aan in een nieuwe vleugel die we aan dit huis bouwden. Daar realiseerden we in september 2019 twee familiekamers die meteen erg gegeerd zijn”, vertelt Keller.

De B&B heeft nu zes kamers en kan tot twintig gasten tegelijk ontvangen. Daarnaast wordt Art of Dreams ook geboekt voor feestjes en door bedrijven. En sinds kort kan je er ook terecht voor een ontbijt zonder dat je er moet overnachten.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Mol
Mol

Cosy in de Corbiestraat

Vanaf begin mei tot en met eind oktober tovert het Molse gemeentebestuur de verkeersvrije Corbiestraat om tot Cosy Corbie. In… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.