Nieuws Kempen Laakdalse ondernemersprijzen naar Bell’s Lingerie, La Perla en Spar Baumans

Laakdalse ondernemersprijzen naar Bell’s Lingerie, La Perla en Spar Baumans

Laakdalse ondernemersprijzen naar Bell’s Lingerie, La Perla en Spar Baumans

LAAKDAL – Zondagochtend zijn tijdens het nieuwjaarsontbijt de ondernemersprijzen van de gemeente uitgereikt. Er is een prijs voor een starter, een ondernemer van het jaar en een lifetime achievement award uitgereikt. “Onze gemeente kent heel wat ondernemerstalent”, merkte schepen van Ondernemen Jurgen Mensch op. “Eind vorig jaar lanceerden wij een oproep waarbij alle Laakdallers de kans kregen om hun favoriete ondernemer te nomineren voor de eerste Laakdalse Ondernemersprijzen. Het was tof om te zien dat de jury heel wat inzendingen binnenkreeg.”

In de categorie ‘starter van het jaar’ werden drie zaken genomineerd die een vliegende start hebben gemaakt en een stevige basis hebben gelegd voor een succesvolle toekomst: Bell’s lingerie, Les belges en Tiw Thai. De titel ging naar Annabel Deferme van Bell’s lingerie.

De titel ‘ondernemer van het jaar’ stond in het teken van ‘veerkrachtig ondernemen’. Doorzettingsvermogen en wilskracht zijn kenmerkend voor de drie genomineerden: La Perla, Filet Puur en B&B Art of Dreams. Anja Cels en haar dochter Audrey Detaille van schoonheidsinstituut La Perla mogen zich ondernemers van het jaar noemen.

Tenslotte kregen Bart Baumans en Leen Nicasy een Lifetime achievement award. Buurtwinkel Spar Baumans was jarenlang een begrip in Klein-Vorst en omstreken. Meer dan 30 jaar stonden Bart en Leen altijd klaar in hun buurtwinkel met een hartelijke glimlach om hun klanten te bedienen en een babbeltje te slaan. Het echtpaar is dan ook zeer geliefd in Klein-Vorst.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer