Nieuws Kempen Land- en tuinbouwers ARO-project maken promofilmpjes

Land- en tuinbouwers ARO-project maken promofilmpjes

Land- en tuinbouwers ARO-project maken promofilmpjes

Vier land- en tuinbouwers uit Arendonk, Ravels en Oud-Turnhout maken een promofilmpje om hun klanten te tonen hoe ze werken. De eerste opnames zijn net achter de rug bij Appelen Roes in Oud-Turnhout.

ARO is een provinciaal project dat zoekt naar mogelijkheden voor verdere economische, toeristisch-recreatieve en maatschappelijke versterking in de drie gemeentes. “Ik speelde al langer met het idee om met een filmpje onze klanten te laten zien wat we doen en waarom we dat doen”, vertelt Gunther Roes, zaakvoerder van Appelen Roes. “Een beeld zegt meer dan duizend woorden. De komende weken worden er nog opnames gemaakt bij onder meer een melkveebedrijf en een hoeveslachter.”

Appelen Roes mocht de spits afbijten. “Wij onderscheiden ons van collega’s door de appels te plukken wanneer ze het lekkerste zijn. Dat vraagt meer inspanning en meer technische kennis. Maar onze klanten kunnen wel altijd zeker zijn van de lekkerste appels. Dat willen we tonen in dit filmpjes.”

In het promofilmpje van Roes figureren vrijwilligers, plukkers en ook de zaakvoerder. De opnames werden onder meer gemaakt door Face It Smart Video Consultancy, het bedrijf van Cedric Jochems uit Rijkevorsel. “We hopen het resultaat eind oktober te kunnen tonen. Eerst via onze eigen kanalen, later hopelijk ook verder.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.