Nieuws Kempen Leerlingen Trapop maken kennis met Orakel en B-Token

Leerlingen Trapop maken kennis met Orakel en B-Token

Leerlingen Trapop maken kennis met Orakel en B-Token

Orakel B-Token trapop kopieOrakel en B-Token uit Retie kregen de leerlingen van het vijfde leerjaar van Vrije Basisschool Trapop op bezoek. Die werken rond een nieuw project bezig over het  bedrijfsleven. Met het project willen ze kennis maken met verschillende soorten beroepen.

„Op vraag van VOKA-Kempen en de werkgroep Onderwijs & Onderneming van Voka Kempen Oost, bundelden onze leerlingen en leerkrachten de krachten gebundeld met enkele bedrijven in hun dorp. B-token en Orakel stelden zich meteen kandidaat om het jonge geweld kennis te laten maken met “het bedrijfsleven,” aldus Elly Mermans.

Om hun ervaringen verder te kunnen delen, organiseren de leerlingen zelf een infoavond voor de ouders. De leerlingen staan zelf in voor de uitnodigingen, de ontvangst, ze leggen zelf de zaal vast en contacteren de plaatselijke brouwer. De ouders betalen met een token die ze zelf ontworpen hebben en iedereen krijgt dan ook zelf ontworpen bandje.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer