Nieuws Kempen Leo Aerts uit Geel zet succesvolle tafel buiten

Leo Aerts uit Geel zet succesvolle tafel buiten

Leo Aerts uit Geel zet succesvolle tafel buiten

De internationaal gelauwerde ontwerper en interieurarchitect Leo Aerts uit Geel brengt zijn succesvolle Angelo M-tafel uit in een outdoor collectie. Met het label Alinea Design Objects brengt Aerts al sinds 1995 zijn ontwerpen op de markt via verdelers in binnen- en buitenland.

De Angelo M is een ronde of ovale tuintafel uit natuursteen die op bestelling gemaakt wordt. “Dit natuurlijk materiaal brengt schoonheid, kwaliteit en elegantie in privétuinen of in poolhouses. De sculpturale vorm en de verfijnde afwerking maken dit ontwerp uniek”, aldus Leo Aerts. “De onderzijde van het ontwerp is één vloeiende curve vanaf de voet tot de tafelbladrand waardoor de 2 elementen, voet en tafelblad, samen één geheel vormen.”

 

Het werk van Leo Aerts is gekenmerkt door een tijdloze, pure vormgeving. Hij ontving al vele internationale onderscheidingen. Dertig jaar geleden ontwierp Leo Aerts de legendarische salontafel Meta voor het internationale topmerk B&B Italia. Hij creëert nog steeds functionele objecten met een sterke heldere belijning en een esthetische uitstraling. Zijn vitrinekast Visibile, schalenset Ufo en champagne-emmer Zubazuba zijn enkele gekende ontwerpen. Zijn Angelo-M-ontwerp kreeg design awards in Frankfurt, Toronto en in Chicago.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.