Nieuws Kempen Lezersonderzoek Made In door studenten KDG

Lezersonderzoek Made In door studenten KDG

Lezersonderzoek Made In door studenten KDG

De studenten KMO-management van de Karel de Grote Hogeschool voeren een onderzoek uit naar de lezers van Made In Kempen. Dat doen ze in het kader van een business project voor Made In. Deelnemers maken kan op een wijnpakket.

Maak kans op wijnpakket

De studenten KMO-management van Karel de Grote Hogeschool voeren een onderzoek naar onze doelgroep. Met een lezersenquête willen ze polsen naar de interesses en noden van ondernemers en hun leeservaring bij het vernieuwde nieuwsplatform made-in.be.

Het invullen van de enquête duurt slechts 10 minuten en deelnemen kan tot en met 7 februari. Door deel te nemen maak je bovendien kans op één van de drie wijnpakketten.

Klik hier en start de enquête

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Beerse
Beerse

Groene toets voor horecaterrassen

BEERSE - Plantrent Events investeert extra in plantenverhuur voor horecaterrassen, en hoopt op een verdubbeling van het aantal klanten hierin.… Lees meer

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.