Lidwina lanceert Winterwerk voor extra (tijdelijke) hulp aan bedrijven

Winterwerk is een onderdeel van Lidwina vzw, het maatwerkbedrijf uit Mol dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt laat groeien via tewerkstelling. Winterwerk helpt bedrijven in de winterperiode, van november tot maart, met allerlei taken.

Niet alleen de afdeling groenonderhoud, maar ook de productie afdeling van Lidwina heeft in de zomer een drukkere agenda dan in de winter. “Omdat ons maatwerkbedrijf in de winter ruimte en capaciteit over heeft, lanceren we nu Winterwerk”, meldt Koen Mollen, commercieel en business development manager van Lidwina. “Winterwerk ondersteunt bedrijfsleiders bij die waslijst aan klusjes, zodat ze zich kunnen focussen op het grotere geheel. Want waar even té veel werk is, kunnen extra handen het verschil maken.”

De diensten van Winterwerk gaan van assemblage en montage van onderdelen, het grondig schoonmaken van gebouwen en openbare ruimtes tot het archiveren van documenten, het verwerken van post, het verpakken van producten of een andere job waarvoor handen tekort komen.

Info: http://www.winterwerk.be