Nieuws Kempen Liekens dankt klanten met topless kalender

Liekens dankt klanten met topless kalender

Liekens dankt klanten met topless kalender

liekens kalenderLiekens NV uit Arendonk, gespecialiseerd in de verhuur van mobiele toiletten en sanitaire containers, heeft zijn nieuwjaarscadeau klaar voor de klanten in de bouwsector: de topless kalender. Die is al aan zijn twaalfde editie toe.

“Voor de productie werkten we samen met jong talent”, zegt woordvoerster Resi Hoeks. “Voor de foto’s deden we een beroep op Philippe Roelants, een Antwerpenaar die al jaren gepassioneerd bezig is met fotografie. De make-up en kapsels van de modellen werden verzorgd door Anne Willems, een 25-jarige Nederlandse die vooral gespecialiseerd is in visagie voor films en tv-series. Voor de keuze van modellen werd samengewerkt met het West-Vlaams modellenbureau Key2Models.”

Grootste verhuurder
Liekens heeft over heel België mobiele huurtoiletten staan, vooral op bouwwerven maar ook op parkings, festiviteiten en andere plaatsen waar tijdelijk sanitair noodzakelijk is. Wekelijks worden die gereinigd en daarvoor beschikt het bedrijf over een 30-tal vrachtwagens. Het hoofdkantoor bevindt zich in Arendonk en verder zijn er filialen in Antwerpen, Machelen en Maillen (provincie Namen). De onderneming is uitgegroeid tot de grootste toilettenverhuurder van België.

De kalender 2016 bekijken en zelf downloaden kan via deze link.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer