Nieuws Kempen Limburgse APK neemt NV Dierckx uit Balen over

Limburgse APK neemt NV Dierckx uit Balen over

Limburgse APK neemt NV Dierckx uit Balen over

BALEN, PELT – APK Group uit Pelt neemt het familiebedrijf NV Dierckx uit Balen over. NV Dierckx is gespecialiseerd in de aanleg van nutsleidingen. Het bedrijf bestaat al 56 jaar.

“NV Dierckx is een sterke aanwinst voor de APK Group”, zegt Maarten Broens, ceo van APK Group. “NV Dierckx is een echte waterleidingspecialist. Ze hebben goede relaties met diverse nutsmaatschappijen en leggen voor deze maatschappijen onder andere grote toevoerleidingen en distributieleidingen aan, maar staan ook in voor het uitvoeren van drukproeven, bouwen meetkamers.”

APK Group krijgt er door de overname twintig gespcialiseerde medewerkers bij en versterkt zich vooral in de Kempen. Beide bedrijven werken al enige tijd samen in een Tijdelijke Maatschap.

De Limburgse APK Group bestaat al 62 jaar en heeft meer dan 1.900 medewerkers in België, Nederland, Duitsland en Luxemburg.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.