Domein Witbos beschikt ook over twee vergaderruimtes. Foto: Link 21

Link 21 verhuist tijdelijk naar Domein Witbos

Link 21 sluit van 16 juni tot in het najaar de deuren. De Herentalse brasserie krijgt een grondige renovatie. Tijdens de werken verhuizen de horecazaak, het seminariecenter en de take away respectievelijk naar Domein Witbos en Frame 21.

Link 21 bracht de klanten de voorbije dagen op de hoogte van de aankomende werken. “We sluiten de deuren voor een grondige renovatie en dit van 16 juni tot in het najaar. Zowel onze brasserie – seminariecenter en take away verhuizen mee. Onze pop up brasserie heropent samen met het seminariecenter op 19 juni op Domein Witbos, slechts vijf minuutjes gelegen van Link 21 en vlot bereikbaar. Onze take away verhuist tijdelijk naar Frame 21 op slechts 1km van Link 21.”

Op Domein Witbos zal de brasserie zeven dagen op zeven geopend zijn, zowel voor ontbijt, lunch als diner. Domein Witbos beschikt bovendien over twee volledig uitgeruste vergaderruimtes, de Lounge en het Museum. Op 19 juni verhuist de take away van Link 21 naar Frame 21, maar de bestelmethode en het menu blijven hetzelfde.

Info: http://link21.be