Nieuws Kempen LMJ Construct breidt haar gamma uit

LMJ Construct breidt haar gamma uit

LMJ Construct breidt haar gamma uit

Het Turnhoutse bedrijf LMJ Construct kondigde pas aan dat het een nieuw merk aan zijn gamma aanhangwagens toevoegt. De Scorpion is bijzonder sterk, en kunnen ook op maat van de behoeften afgewerkt worden. Het Turnhoutse familiebedrijf wil hiermee nog meer professionele klanten beter doen ‘bollen’, zoals ze beogen met hun bedrijfsmissie.

Met Scorpion haalt het Turnhoutse bedrijf een Turks merk in huis. Dat biedt voordelen, zegt zaakvoerder Carl Van Gorp: “De Scorpion haakt zich vast en laat niet meer los. Deze trailers kunnen van 12 tot 40 ton lading of machines verplaatsen over allerlei terrein: van weg tot werf en akker. Met dit merk halen we zowel schamelaanhangwagens als middenas-aanhangwagens in huis.  Bovendien vormen deze aanhangwagens een betaalbaar maar degelijk alternatief in ons gamma. Hierdoor kunnen we beter inspelen op de behoeften van onze klanten.”

De klanten van LMJ hebben nood aan zware aanhangers waarmee ze grond, machines, containers of andere zware ladingen kunnen vervoeren. “De trailers zijn meervoudig bruikbaar: zowel voor container–, machine– als ladingtransport, snel leverbaar en kunnen op maat afgewerkt worden. Scorpion biedt een antwoord op vragen die we bijna dagelijks uit de markt krijgen.”

LMJ Construct uit Turnhout werd in 2009 opgericht door zaakvoerders Luc Van Gorp en Martine Noyens. Ook hun zonen Rik en Carl zijn actief in het familiebedrijf. “Vandaar ook de letters in de benaming: de L van Luc, de M van Martine en de J van onze jongens.” Met heel wat ervaring in de sector van trucks, trailers en bedrijfsvoertuigen is LMJ vandaag  een gekend aanspreekpunt voor vakmannen en transporteurs. Sinds 2016 zit het bedrijf in een nieuw bedrijfspand aan de Industriedijk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.