Nieuws Kempen Lokaal bestuur en ondernemers delen nieuwjaarsboxen met lekkers uit

Lokaal bestuur en ondernemers delen nieuwjaarsboxen met lekkers uit

Burgemeester Gilles Bultinck van Vosselaar deelt een nieuwjaarsbox met allerlei lekkers uit bij De Open Keuken. — © RR

Lokaal bestuur en ondernemers delen nieuwjaarsboxen met lekkers uit

Het lokaal bestuur van Vosselaar en Ondernemend Vosselaar deelden in totaal 650 apéroboxen of nieuwjaarsboxen met allerlei lekkers uit. De personeelsleden, oud-personeelsleden, vrijwilligers van adviesraden en gemeentelijke organisaties van Vosselaar kregen deze mooie attentie aangeboden. “De nieuwjaarsboxen zijn een alternatief voor onze traditionele nieuwjaarsreceptie”, zegt Gilles Bultinck (CD&V), burgemeester van Vosselaar.

“Vrijdagnamiddag en zaterdag kon iedereen een box komen afhalen bij traiteur de Open Keuken in de Molenstraat aan de hand van een drive-in. Voor mensen die geen vervoer hadden of in quarantaine zitten, zijn we vrijdag al rondgereden om een aantal boxen aan huis te leveren.”

De gelukkigen konden genieten van onder meer verse paté met Franse kaas en uienconfijt, verse thee, wijn, Vosselaars bier, kaasblokjes, salami, zongedroogde tomaten en olijven, speculaas, snoep, chips en een donut.

“Van de 650 boxen bleven er zaterdag nog vijftig over. We hebben daarom ook bewoners van onze serviceflats blij kunnen maken”, aldus Gilles Bultinck.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.